Ordning på torpet

Efter mer än tre månaders vattenskräck har nu ordningen återgått till normal. Viola älskar åter att bada och det finns inga tvivel på att hon härstammar från vår familj. Badkrukor passar inte riktigt in i vår familj.... Så, nu är hon en av oss igen och här kommer bevisen. Sommaren är räddad!

Vårkänslor

Idag har det varit grått och trist ända tills det nalkades hemgång från jobb. Solen tittade fram, och med den kommer vårkänslorna!

Emilia följde med Astrid hem efter dagis, och Viola fick ut två trötta föräldrar för lite utomhuslek. Först testades trehjulingen, men hon når inte riktigt fram till pedalerna. Därefter rastades Gula Faran och det visade sig att den funkar även off-road. En mysig eftermiddag som avslutades med att Emilia kom hem och vi lagade Pastakuddar med tomatsås, broccoli och baconkrisp. Dusch sen och så mys framför TV'n.

Trevlig helg allesammans :-)

Grus är kul

Mysfika vid poolen

Vi tar en snabbfika innan vi ska hämta Jögge vid tåget i Häljarp. Härligt vårväder och glada töser. En eftermiddag kan knappt bli bättre :-)

Näsetippen

Jag har varit i Ullared på "tjejresa". När jag kom hem såg lillan ut så här... Hon stupade med näsan före på plattorna vid sandlådan. O inga händer hann hon få upp...

Så var det då äntligen gjort

Emilia har gjort hål i öronen! Efter sjukdomsförhinder fick vi nu tummarna loss. Hon vill ju vara fin inför bröllopet :-) Det gick jättebra, hon sade inte ett knyst och var mycket nöjd efteråt. Tack Cissi för en smärtfri (?) insats :-)

Med bravur godkänt!

Vårt lilla vattendjur inkasserade 3 nya märken: sköldpaddan, guldpingvinen och silverfisken. Firades med glass :-)

Bustjejer

Idag är vi hemma igen. Viola kräktes igår och jag hade feber. Nu är vi ganska pigga allihopa och töserna leker och busar. Själv försöker jag beta av tvätthögarna. Känns skönt att få undan lite. Håller friskheten (kan man säga så??) i sig blir det simskola för Emilia ikväll som planerat.