Hipp hipp Hurra för Emilia idag!

Tänk, för 6 år sedan föddes Emilia. Kl. 00:10 den 20 november tittade hon ut, efter en seg förlossning. Men allt gick bra när hon väl bestämde sig för att komma ut. 9 dagar efter beräknat datum. Ut kom den finaste bebisen jag sett. Massor med svart hår, brun och fin som sin pappa i hyn och de mest underbara små mörka ögon jag skådat. Vår Emilia!!

Nu är hon 6 år gammal och har börjat i förskoleklass. Hon spelar fotboll och volleyboll och är en glad och aktiv tjej. Hon kan läsa sen lite mer än ett år tillbaka, hon kan skriva sen ännu längre tillbaka. Cykla utan stödhjul lärde hon sig innan hon blev 4, simma när hon var 4,5. Allt detta måste hon ha fått efter sin mor, eller hur?  ;-)

Hon är fantastisk och alla ni som träffat henne vet ju redan det :-) Hon har massor med underbara kompisar och det gör oss så glada att se när de har roligt tillsammans. Nog skrutit om vårt underbarn och hennes härliga kompisar :-)

Vi väckte i alla fall henne tiiiiidigt imorse, för inte ville hon att vi skulle ta ledigt och vara hemma på hennes födelsedag. Hon ville till skolan och fira med sina vänner. Hon fick en film och en pocket-ritbok av sin lillasyster och av oss fick hon en bäddsoffa till sitt rum. Nu är det fritt fram för kompisar att sova över, bara att veckla ut och bädda! Nu slipper vi mecka med madrasser som vi gått göra innan :-) Ikväll kommer mormor och farmor och farfar och äter lite tårta. En ny tradition som vi startade i oktober när Viola fyllde år. Kalas för släkten har vi ju redan haft. På lördag blir det barnkalas med sporttema. Gissa om det var en glad tjej som lämnades i skolan idag!!

Här är lite foto, från 2007-2012. Hon har växt en del...

Emilia 1 år

Foto dagis 2010
Foto dagis 2011
 
Skolfoto 2012

Tänk vad tiden går och tänk vilken stor tjej hon blivit, vår Emilia. Tänk om far hade fått vara med och se vilken härlig tjej hon är. I morfars ögon var Emilia alltid nummer ett. Han hade varit SÅ stolt!!

GRATTIS VÅR ÄLSKLING!!!!


Inga kommentarer: